Már hivatalos: Szabó Zsófi visszatér a TV2-höz, és a Mokka műsorvezetője lesz

2024. február 19. – 13:40

Másolás

Vágólapra másolva

A TV2-höz visszatérő Szabó Zsófi lesz a Mokka műsorvezetője és a március 8-án induló TV2 Klub csatorna nagykövete is – jelentette be Fischer Gábor programigazgató egy hétfői sajtótájékoztatón. „Nagyon boldog vagyok, hogy visszatérek az anyacsatornámhoz. (...) Rutinos korán kelő vagyok, örömmel csatlakozom a piacvezető Mokka professzionális csapatához. Nagykövetként pedig a TV2 Klubot képviselem, ami nekünk, nőknek szól, akik az élet minden területén harmóniára törekszünk, akik tudjuk, hogy minden életkornak megvannak a maga szépségei és kihívásai” – mondta a visszatérésével kapcsolatban Szabó.

A sajtótájékoztatója témája egyébként a TV2 új párkapcsolati realityje, a Házasság első látásra címen futó műsor volt, ami március 18-tól indul majd.

A csatorna közleménye szerint a valóságshow-ban hat nő és hat férfi szerepel majd, akik „az ideális pár megtalálását egy szakértői csapatra bízzák”, és bevállalják, hogy első találkozásukkor összeházasodnak azzal az emberrel, aki a szakemberek szerint számára az ideális partner. „A kísérlet olyannyira valós, hogy a párok először tényleg az esküvőn találkoznak csak, ott pillantják meg egymást, és miután kimondták a boldogító igent, kezdetét veszi életük legnagyobb kalandja” – áll a közleményben.

Mint írtuk, Szabó Zsófi tíz év után tér vissza TV2-höz, miután decemberben távozott az RTL Reggelitől.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!