Kevin Costner házasságtöréssel vádolja a feleségét, aki szerint a színész is megcsalta őt

2024. február 19. – 16:48

Másolás

Vágólapra másolva

Mint írtuk, Kevin Costner és felesége, Christine Baumgartner közel két évtized együttlét után úgy döntöttek, hogy szétválnak útjaik, amit a házaspár 2023 szeptemberében hivatalos úton véglegesített. A szétválás sokszor viharos. Costner és Baumgartner között a válásuk óta is megy a sárdobálás, ugyanis mindkét fél azzal vádolja a másikat, hogy hűtlen volt, olvasható a Marca.hun.

A lap a TMZ-re hivatkozva azt írja, Costner teherbe ejtett egy másik nőt, amikor a Yellowstone forgatták. Az Oscar-díjas amerikai filmrendező és színész tagadta, hogy viszonya lett volna bárkivel is. Mindeközben az a hír járja, hogy exfelesége lefeküdt egy Josh Connor nevű férfival, bár Baumgartner ezt tagadja. A források szerint Baumgartner és a férfi között nem történt semmi mindaddig, amíg a nő Costner felesége volt.

A történetbe kerül még egy csavar. Ugyanis Costner és exneje 2004-ben házassági szerződést írtak alá még a nagy nap előtt. A szerződés értelmében Baumgartner közel 250 ezer dollárt (több mint 90 millió forintot) kérhet havonta. A nő szerint ez az egyetlen módja annak, hogy ő és a gyerekek „olyan színvonalon élhessenek, amit megszoktak.” Ez az összeg azonban nem tartalmazza a magániskolák díját, az egészségügyi biztosítást, valamint a gyerek sportolását, amit szintén Costner fedezett, amíg együtt éltek.

A Marca.hu azt írja, Costner végül havi 63 ezer dollárt (több mint 22 millió forintot) fizet gyerektartásért. Costnernek és Baumgartnernek három közös gyereke van.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!