A TikTok olasz szupersztárja, Khaby Lame filmes szerepet kapott

2024. február 1. – 15:49

A TikTok olasz szupersztárja, Khaby Lame filmes szerepet kapott
Khaby Lame álma teljesült, bizonyíthat a filmvásznon – Fotó: Wiktor Szymanowicz / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

A szenegáli származású, de 2022-ben olasz állampolgárságot kapott Khaby Lame filmszerepet kapott – írta a Variety. A Tiktok egyik legnagyobb sztárja, már korábban úgy nyilatkozott, hogy szívesen kipróbálná magát egy filmszerepben. Az álma most teljesült, mert egy kémvígjátékban kapott szerepet.

Kajafutárt alakít majd, akit beszervez a CIA. Az akcióvígjátékot Olaszországon kívüli helyszíneken is forgatják majd, mint például az Egyesült Államokban, Dubajban vagy Monte Carlóban. A film címe sokatmondó: 00Khaby.

A 23 éves Lame február 4-én részt vesz a Grammy-gálán – feltehetően díjat ad majd át –, és ott lesz a február 12-i Super Bowlon is, egy marketingkampány részeként.

A 162 millió követővel rendelkező Khaby Lame egyébként egészen egyszerű kontenttel tarol a közösségi médiában: megtekint egy éppen felkapott házi praktikát, okosnak tűnő trükköt bemutató videót, majd ugyanarra (az általában nem is létező) problémára egy sokkal kézenfekvőbb, gyorsabb, olcsóbb megoldást mutat. Mindezt némán teszi, jellegzetes mimikáját és kézmozdulatait imádják az emberek. Íme egy jó kis összefoglaló:

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!