Közös gombatripen szeretett egymásba az Így jártam anyátokkal sztárja és friss felesége

2024. január 20. – 11:41

Másolás

Vágólapra másolva

Megházasodott Josh Radnor, az Így jártam anyátokkal Ted Mosbyja. Az eseményről beszámoló New York Times riportjából kiderül: újdonsült feleségével egy közös gombázás alkalmával szerettek egymásba.

Maga a házasságkötés is elég különleges volt: hiába van január közepe, a szertartást szabad téren, egy nyáron táborhelyszínként szolgáló birtokon tartották, így hóesésben mondta ki az igent a 49 éves Radnor és brooklyni klinikai pszichológus menyasszonya, Jordana Jacobs.

A friss házasok még két éve sem ismerik egymást, 2022 februárjában találkoztak, amikor mindketten egy „hangmeditációs elvonuláson” vettek részt New York állam északi részén kb. 30 másik emberrel együtt. Egy pszilocibintartalmú, pszichedelikus hatású keveréket fogyasztottak, aztán egy nagy terem két oldalán a padlóra feküdtek, a szemüket eltakarták, és hangtálakkal, harangjátékokkal készült zenét hallgattak.

Radnor arról számolt be, hogy ekkor egy hangot kezdett hallani a fejében: „Ez ő. Ez a te asszonyod” – hallotta, miközben a szoba túloldalán Jacobs úgy érezte, hogy a saját szívével beszélget. „Mit akarsz mondani nekem?” – kérdezte. „Ismered azt a férfit ott a szoba túloldalán, Josht?” – kérdezett vissza a szíve. „Vonzódsz hozzá.”

A két ember csak előző nap találkozott először, a háromnapos elvonulás kezdetén, amelynek középpontjában a hangmeditációs szertartás állt. Összeismerkedésük után fél órát beszélgettek is szerelemről és a halálról, illetve már ekkor is szóba került a köztük alakuló kötődés. A meditáció után jelezték egymásnak, hogy részei voltak egymás pszichedelikus élményének, majd az elvonulás után kapcsolatban maradtak. Hetekig váltottak üzeneteket online, aztán elmentek randizni, és hamarosan összejöttek, pár hónap múlva pedig már a házasságról beszéltek, ami most januárban meg is történt.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!