Azahriah: A Telex a leghitelesebb hírforrás itthon

2024. január 19. – 06:02

Másolás

Vágólapra másolva

„Ennél hitelesebben semmi nem mutatja meg, hogy ők a leghitelesebb hírforrás itthon, nem véletlen támogatom is” – írta lapunkról Azahriah egy vele kapcsolatos cikkünk megjelenése után.

A zenész „A mesterséges intelligencia megcsinálta Azahriah Szoboszlai Dominikről szóló számát” című cikkünkről osztotta meg a gondolatait Insta-sztoriban. Ahogy a cikk címe is mutatja, a hír egy MI-által generált számról szólt, amihez Azahriah-nak semmi köze nem volt.

Az énekes szerint az egésznek nem is volt hírértéke, sőt, távol áll tőle a foci is, „de mindegyik híroldal úgy hozta le ezt a hírt, hogy valahogy »megviccelje«, »ugrassa« az átlag plebet, aki a Facebook előtt ülve szembetalálja magát a hírrel” – írta.

„»Azahriah közös száma Szobóval« és hasonló féligaz sorokkal próbálják behúzni kényszeresen a kattintásokat, és sehol nem volt leírva az igazság, ami az, hogy ez gép, és semmi közöm se nekem se Szobónak ehhez.

A Telex az egyetlen hely, ahol képesek voltak leírni telibe a tényszerű valóságot, és nem sunyiskodtak azzal, hogy hogy lehet átfogalmazni ezt a hírértéket nem tartalmazó eseményt, hogy minél több kattot behúzzanak”

– írja.

Az énekes szerint bár a Telex ennek ellenére is részrehajló, és szerinte lehetne objektívebb, még így is a leghitelesebb hírforrás Magyarországon.

Azahriah sorai – Fotó: Instagram
Azahriah sorai – Fotó: Instagram

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!