Évekig a garázsában tartott fogva egy nőt a houstoni rapper, Viper

2024. január 9. – 11:22

Évekig a garázsában tartott fogva egy nőt a houstoni rapper, Viper
Forrás: Houston-i Rendőrkapitányság

Másolás

Vágólapra másolva

Egy houstoni házba tört be a helyi rendőrség múlt hét csütörtökön, miután úgy értesültek, hogy a ház garázsában egy nőt tartanak fogva – számolt be az esetről a Click2Houston.com. Az oldal szerint a külvárosi házhoz először maga az áldozat hívta ki a rendőröket még 2023 áprilisában, ráadásul a házon belülről, az ingatlan tulajdonosának, és az ügy későbbi gyanusítottjának, Lee Carternek a laptopjáról.

A rendőröknek az áldozat akkor elmondta, 5 évvel korábban terhesen koldult, amikor Carter felajánlotta, hogy segít neki, az autójába ültette, majd a házának garázsába vitte. A garázs sem zuhanyzóval, sem vécével nem rendelkezett, a nő pedig borzasztó állapotban volt bűzlött, és mindössze körülbelül 30 kilót nyomott. Hiába mondta el a nő a rendőröknek, hogy Carter több ízben megerőszakolta és akarata ellenére tartja magánál, a rendőrség akkor nem intézkedett az ügyben.

Hónapokkal később, január 4-én a rendőrség egy tartozás miatt kereste Cartert, aki nem nyitott ajtót, így a rendőrök betörtek a házba és az azóta elbarikádozott garázsba is, de csak Carter kutyáját találták otthon, a gyanusítottat viszont még aznap elfogták egy közeli motelben.

A dolog pikantériája, hogy Lee Cartert az interneten művésznevén, Viperként ismerik, ő az a termékenységéről híres rapper, akinek a Rate Your Music nevű zenei fórum szerint 827 lemezt számol a diszkográfiája. A mennyiséget a minőség elé helyező rapper egyik leghíresebb száma a You'll Cowards Don't Even Smoke Crack, azaz Ti Gyávák Nem Is Szívtok Cracket.

Carter a helyi hírek információi szerint egyébként ingatlanokkal foglalkozik és jelenleg egy üzleti mesterszakon tanul. A fogvatartott nő többször is megszökött Cartertől, egyszer kórházba is került, a rapper azonban minden alkalommal újra visszavitte magához. A nő áprilisi beszámolója alapján Carter az évek alatt többször megerőszakolta, bedrogozta és alig etette.

Annak ellenére, hogy a vádak annyira durvák, hogy Carter első tárgyalásáról a bíró mindendkit kiküldött, 100 ezer dollár óvadék ellenében a rappert elengedték. Az ügy leghátborzongatóbb része, hogy sem a fogvatartott nő hollétéről, sem az állítólagos gyermekéről nincs hír. Carter Twitterén azóta több lemezborítót megjelentett az ügyre reflektálva, a legutóbbin azt állítja, hogy ártatlan.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!