Repülőgép-balesetben lányaival együtt meghalt a Cobra 11 sorozat nyomozója, Christian Oliver

2024. január 5. – 23:19

Másolás

Vágólapra másolva

Meghalt Christian Oliver, a Cobra 11 német televíziós akciófilm-sorozat egyik színésze egy csütörtöki repülőgép-szerencsétlenségben Saint Vincent és a Grenadine-szigeteken. A német színész egy egymotoros magánrepülőgép fedélzetén csütörtökön „néhány pillanattal a felszállást követően” zuhant a tengerbe. Oliver tíz és tizenkét éves lánya, valamint a pilóta is életét vesztette a tragédiában.

A rendőrség közölte, hogy a kisgép Bequia szigetéről indult, és Saint Lucia szigete felé tartott volna. Halászok, búvárok és a parti őrség egységei siettek a baleset helyszínére, de már csak a négy holttestet sikerült kiemelniük a tengerből. Az 51 éves színész családja éppen nyaralt.

A Christian Klepser néven született színész több mint 60 mozifilmben, illetve televíziós produkcióban szerepelt. Ismertté a Cobra 11 akciósorozattal vált, amelynek két évadjában szerepelt az egyik főszereplőként. Kisebb szerepekben hollywoodi produkciókban is feltűnt, így például George Clooney oldalán A jó németben és Tom Cruise mellett a Valkűrben, valamint a Speed Racer – Totál turbó című filmben.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!