Hőgutában halt meg az a fiatal lány, aki Taylor Swift brazíliai koncertjén esett össze novemberben

2023. december 28. – 19:19

Másolás

Vágólapra másolva

A boncolás szerint hőgutában halt meg az a 23 éves rajongó, aki novemberben összeesett egy Taylor Swift-koncerten Rio de Janeiróban – írja a BBC.

Ana Clara Benevides Machado november 17-én ment el Swift „Eras Tour” turnéjának első koncertjére. Aznap hőhullám söpört végig Brazílián, és bár hivatalosan csak 39 Celsius-fokot mértek, a városi hatóságok szerint a hőérzet 59,3 Celsius-fok körül lehetett. A koncerten többen is rosszul lettek a meleg miatt.

A fiatal lány a koncert második száma alatt ájult el a barátja szerint. A mentősök a helyszínen ellátták, majd kórházba szállították, ahol meghalt. A boncolási jegyzőkönyv szerint szív- és érrendszeri sokkot és tüdőembóliát kapott, ami hirtelen halálhoz vezetett.

A helyszíni videofelvételeken látszott, hogy maga Swift is küzdött a forrósággal, egy ponton vizet is osztott a közönségnek. Az énekesnő akkor azt mondta, hogy lesújtotta a rajongó halála. A haláleset után a művész lemondta a másnapra tervezett koncertet, de a turné hátralévő részét megtartotta.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!