Kevin Spacey: Nélkülem a Netflix nem lenne senki

2023. december 25. – 17:03

Másolás

Vágólapra másolva

Kevin Spacey furcsa karácsonyi videót tett közzé, amelyben korábbi karakterét, Frank Underwoodot játszotta el a Kártyavár című sorozatból. A videóban Spacey interjút adott (a korábban Orbán Viktort is meginterjúvoló) Tucker Carlsonnak: beszéltek a Netflixről és a 2024-es amerikai elnökválasztásról is, írja a Variety.

Spacey és Carlson arról elmélkedtek, hogy Spacey igazából mindig ott van a Netflixben, amikor felcsendül a streamingszolgáltató „tudum” hangja. Spacey ezzel – karakterében maradva – mélységesen egyetértett, majd kifejezte értetlenségét, miszerint ezután „furcsa, hogy úgy döntöttek [a Netflix], nyilvánosan megszakítják velem a kapcsolatot olyan állítások miatt, amik hamisnak bizonyultak”. Szerinte

„nincs kérdés, a Netflix miattam létezik. Feltettem őket a térképre.”

Spacey hat évadig játszotta a hataloméhes Frank Underwoodot a Kártyavárban, azonban miután szexuális visszaélésről szóló vádak érték Spacey-t, a Netflix levette őt a sorozatról. A színészt 2022-ben és '23-ban felmentették a vádak alól.

Spacey Underwoodként azt is sugallta, hogy el fog indulni a 2024-es elnökválasztáson. De hozzátette, „olyan valakire van szükség a Fehér Házban, aki nem olyan félős, mint én”.

Spacey a hétperces interjú alatt végig Underwood szerepében maradt: Carlson megkérdezte tőle például, hogy mikor „tér vissza”, mire Spacey azt mondta, ebben az interjúban teszi épp. Underwoodot a Netflix hatodik évadában megölték, Spacey 2018 óta hozza őt vissza különböző bizarr videókban.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!