Purple Disco Machine, Marshmello, Timmy Trumpet – velük jön jövőre a Balaton Sound

2023. december 5. – 11:20

Másolás

Vágólapra másolva

2024. július 3-tól 6-ig tartják meg a következő Balaton Soundot Zamárdiban, ahol mások mellett Marshmello, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, James Hype és Purple Disco Machine is fellép majd – írja az MTI.

„Fellép nálunk az idén Grammy-díjat kiérdemlő Purple Disco Machine, az aktuális dance színtér egyik legkarizmatikusabb alakja, James Hype, az underground elektronika szupersztárjaként emlegetett Paul Kalkbrenner, az új lemezével érkező Marshmello vagy Timmy Trumpet, de itt lesz a dance-porondon új korszakába lépő John Newman is” – áll a fesztivál közleményében.

A fellépőlista összeállításánál kiemelt szempont volt, hogy az elektronikus zenét kedvelő látogatók széles táborából mindenki találjon magának kedvenc előadót. „Szem előtt tartottuk, hogy az utóbbi évben nagyon népszerű keményebb, hardstyle, hard techno műfajok képviselői jövőre nagyobb teret kapjanak a fesztivál nagy helyszínein is. A most bejelentett nevek közül ilyen például Nico Moreno vagy Ben Nicky” – magyarázta a fesztivál booking menedzsere.

Marshmello, Timmy Trumpet és Paul Kalkbrenner egyébként már a 2022-es fesztiválon is fellépett.

A most bejelentett tizenkét fellépő között van még a belga Lost Frequencies, Ben Nicky, Will Sparks, a Nervo nevű ausztrál dj-producer ikerduó és Nico Moreno, a francia újhullámos techno ismert képviselője. A fellépők között lesz a brit Switch Disco, Dan Creasy és Nikos Kalogerias duója is, amely a house, az electro és a tech-house keverékét játssza.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!