Shakira Sergio Ramosszal vette át a legjobb dalnak járó díjat, amit a Piquének beszólós számával nyert

2023. november 18. – 14:45

Másolás

Vágólapra másolva

A legjobb dalnak járó elismeréssel díjazták Shakirát a latin Grammyn a Piquétől való csúnya válásának emléket állító száma miatt. Az átadón meglepetésre volt férje egyik nagy riválisával, Sergio Ramosszal lépett a színpadra – írja a Sports Bible.

Shakira és Gerard Piqué tavaly júniusban jelentették be, hogy 11 együtt töltött év után szakítottak. A közös nyilatkozatban az állt: „Sajnálattal erősítjük meg, hogy különválunk. A gyermekeink jóléte érdekében, akik a legfontosabbak számunkra, kérjük a magánéletünk tiszteletben tartását. Köszönjük a megértésüket.” A magánjelleg megtartását ugyanakkor kevésbé segítette maga Shakira, aki BZRP Music Sessions #53 című számával durván beszólt exének: Ferrarit cseréltél egy Twingóra, énekelte többek között a focista új barátnőjére utalva. A közönség után most a Grammy-zsűri is kifejezte elismerését a szám miatt, a kolumbiai énekesnő ugyanis megnyerte vele az év legjobb dalának járó díjat és az év legjobb popszámának járó díjat is.

A 46 éves Shakira a dalon túlmenően is nyíltan beszélt a Piquétől való válásáról, és élete legsötétebb óráiként írta le azt az időszakot. Aztán idén januárban még egy dalt kiadott, amelyben szó van a Barcelona egykori védőjéről.

Shakira péntek este aztán azzal okozott kisebb meglepetést, hogy a BZRP Music Sessions #53-ért járó díjakat Sergio Ramos kíséretében vette át a latin Grammy átadóján. Ramos a Real Madrid védőjeként Piqué legnagyobb riválisának számított a spanyol első osztályban.

Shakira a díjat a gyerekeinek ajánlotta fel, majd beszédében az elmúlt egy év „nehéz pillanatairól” beszélt, és spanyol közönségének is üzent, megköszönve a felé áramló szeretetet.

Az énekesnőt egyébként még szeptemberben arról kérdezte egy interjúban a Billboard, még mindig helyesnek gondolja-e, hogy ilyen kendőzetlenül feltárta az Piquével kapcsolatos érzéseit a BZRP Music Sessions #53-ban. Ő azt felelte:

„Amikor felvettem a számot, a csapatomban az emberek azt mondták: »Kérlek, változtasd meg ezt. Eszedbe se jusson előjönni ezekkel a dalszövegekkel.« Én meg azt mondtam:

»Miért ne? Nem vagyok ENSZ-diplomata. Művész vagyok, és jogom van ahhoz, hogy az érzelmeimet a zenémen keresztül dolgozzam fel.«”



Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!