Kiadta a Sony az új, pókembermentes Pókember-film trailerét

2023. november 15. – 19:49

Másolás

Vágólapra másolva

Pókember hagyományosan az egyik legnépszerűbb képregényes szuperhős, de a karakter licencjogainak ide-oda passzolgatása miatt elég furán alakultak a filmes megjelenései az elmúlt időszakban. A Sony először egy trilógiát, aztán új főszereplővel még két filmet adott ki, aztán visszakerültek a jogok a Marvel/Disney kezébe, és azzal Pókember betagozódott a Marvel-univerzumba, kapott saját filmeket, fontos szerepe volt a legutóbbi két Avengers-filmben is.

Bizonyos jogok azonban a Sonynál maradtak, így készülhetett el két nagy sikerű Pókverzum animációs film, illetve Pókember egyik klasszikus képregényes ősellensége, Venom is kaphatott két filmet, aztán később ezeknek a világában játszódott a rémisztően rossz, vámpíros Morbius is. Most pedig jön a folytatás, az új, pókembermentes Pókember-film, ugyanebben a közös univerzumban, képregényes mellékszereplők főszereplésével: ez a Madame Web. Jövő februárban érkezik, hogy a magyar cím mi lesz, egyelőre nem tudni, de mindannyiunk érdekében reméljük, nem az, hogy Pókcsajok, satöbbi.

Madame Web egy női Pókember-szerű szuperhős a képregényekben, az ő eredettörténetét meséli el a film, amiben szerepel rögtön legalább két Spider-Woman is (ebből a karakterből amúgy legalább 15 verzió volt már a képregényekben). Itt a friss trailer:

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!