Áprilisban a Budapest Sportarénában koncertezik a Wellhello

2023. november 15. – 12:02

Másolás

Vágólapra másolva

Júliusban tízéves lesz a Fluor Tomi és Diaz kettőséből álló Wellhello, amit meg is ünnepelnek már 2024 tavaszán, a Budapest Papp László Sportarénában. Az április 27-re tervezett koncertről a sajtóközleményben azt írták, hogy a csapat az eddigi leghosszabb show-jára készül, amiben olyan dalok is elhangoznak majd, amik csak ritkán szólaltak meg élőben, beleértve Fluor és Diaz első közös próbálkozásait is.

A meghívottak listáján szerepel mindenki, aki fontos volt a Wellhello számára ebben a tíz évben, és érkezik néhány váratlan vendég is. Azt ígérik, „a szupershow-nál is szupershow-bb” lesz.

„Mostanában egyre gyakrabban jönnek oda emberek hozzánk az utcán azzal, hogy a koncertünkön ismerték meg egymást a szerelmükkel, amiből azóta házasság, gyerek és család lett. Ezek megható dolgok, de vannak szürreálisak is, mint mikor odajön egy 20 éves ember, hogy 10 évesen rajongóként imádott minket és lényegében rajtunk nőtt fel. Hálásak vagyunk, hogy ilyen kitartó és ragaszkodó közönségünk van! Túl vagyunk sok boldog pillanaton, sok mélyponton és a mi életünkben is sok minden változott, hiszen a huszonközepe srácokból harmincközepe lett és időközben megszületett az első Wellhello baba is Diazéknál. Egy dolog örök: A barátság, amin már nem változtat semmi” – idézték Fluort a közleményben.

A Wellhello első jelentős sikerét a „Rakpart” című daluk hozta meg.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!