Havonta tízmilliós gyerektartást fizethet ötven évvel fiatalabb barátnőjének Al Pacino

2023. november 3. – 14:46

Másolás

Vágólapra másolva

A Page Six birtokába jutott dokumentumok szerint a 83 éves Al Pacinónak a jövőben havonta több mint 30 ezer dollár (több mint tízmillió forint) gyerektartást kell fizetnie volt barátnőjének, Noor Alfallahnak.

Al Pacino és a nála több mint ötven évvel fiatalabb Noor Alfallah valamikor 2022 áprilisa környékén jöhettek össze (bár később azt is pletykálták, hogy már a koronavírus-járvány ideje alatt is jártak), de az, hogy gyereket várnak, csak akkor lett nyilvános, amikor a nő már nyolc hónapos terhes volt. A színész Roman Alfallah Pacino születése után hat nappal írt alá egy elismerő nyilatkozatot arról, hogy ő a kisfiú biológiai apja – korábban ugyanis kételkedett benne, hogy ő ejthette teherbe fiatal barátnőjét, és DNS-vizsgálatot kért az apaság megállapítására. Három hónappal azután, hogy megszületett a kisfiuk, szakítottak is, és a nő gyerekelhelyezési pert indított. Pár nappal később Pacino szóvivője azt nyilatkozta, hogy „megegyeztek és együtt vannak”. Ennek ellenére a pert nem állították le, így a színésznek akkor is gyerektartást kell fizetnie a párjának, ha történetesen éppen együtt vannak.

A Los Angeles-i bíró ítélete szerint a színésznek:

  • 110 ezer dollárt (39 millió forintot) kell fizetnie Alfallahnak;
  • majd havonta 30 ezret gyerektartásként;
  • továbbá 13 ezer dollárt (4 és félmillió forintot) kell fizetnie egy éjszakai dadusért;
  • minden évben 15 ezer dollárt (5 millió forintot) be kell fizetnie egy oktatási alapba a kisfia számára;
  • és neki kell fedeznie minden olyan orvosi kiadást, amit nem fedez a biztosítás.

A 29 éves Alfallah és a 83 éves Pacino közös jogi felügyeletet kaptak, de a kisfiú elsődlegesen az édesanyja gyakorolhatja a fizikai felügyeleti jogot.

Al Pacinónak eddig négy gyereke született, három különböző nőtől. A többi gyereke már mind felnőtt: van egy 33 éves lánya, az ikrei (egy fiú és egy lány) pedig 22 évesek.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!