Pattanjon a moziba, ha el akarja csípni az új legrosszabb filmet

2023. november 1. – 14:01

Másolás

Vágólapra másolva

Újabb szereplővel bővült a Minden Idők Legrosszabb Filmjei lista. Az új film, ami elnyerte a nem túl kecsegtető, de legalább hírveréssel járó státuszt, a Dzsungelhajsza (angolul Freelance) című akciófilm, ami a bemutatása óta egy darab pozitív értékelést sem kapott a Rotten Tomatoes oldalon – írja a Collider.

A Dzsungelhajsza főszereplője egy volt különleges ügynök, Mason Pettits – őt a pankrátorból lett színész, John Cena alakítja. Pettits elvállalja egy újságírónő (Alison Brie) védelmét, aki egy diktátorral (Juan Pablo Raba) készít interjút valahol a dzsungelben. Az interjú közepén viszont katonai puccs tör ki, így mindhárman kénytelenek a dzsungelbe menekülni. A filmben egyébként játszik a magyar származású Marton Csokas is, aki a teljesen más okból kultikus státuszba emelkedett Gyűrűk Ura-filmekben Celebornt alakította. A film a 2008-as, Liam Neeson nevével fémjelzett Elrabolva rendezője, Pierre Morel kezei közül került ki.

De mi teszi a Dzsungelhajszát ennyire rosszá? Nos, a kritikusok szerint

  • a siralmasan rossz forgatókönyv;
  • a szar vagy éppen nem létező viccek;
  • és a silány, minden izgalmi faktort nélkülöző akciójelenetek.

Akit a fenti lista lázba hozott, annak van egy jó hírem: a filmet még játsszák a magyar mozik!

A Collider filmkritikusa szerint Cena és Brie is megérdemelt volna egy jobb forgatókönyvet, a film legviccesebb jelenete pedig a stáblista utáni bakigyűjtemény. Addig pedig csak 1 órát és 48 percet kell kibírni!

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!