Sorban búcsúznak kollégái Matthew Perrytől

2023. október 29. – 10:52

Másolás

Vágólapra másolva

A szombaton 54 évesen meghalt Matthew Perry halálhírére sorban reagálnak a színész ismerősei, kollégái. A hatalmas sikert aratott Jóbarátok sorozat és Perry abban nyújtott alakítása a szarkasztikusan kedves Chandler szerepében rengeteg rajongót szerzett a színésznek, később sokan nagyra becsülték, amiért olyan nyíltan mert beszélni a drog- és alkoholfüggőséggel való küzdelméről.

A Jóbarátok hivatalos Instagram-fiókja azt írta, hogy megrendülten értesült Perry haláláról. „Ő egy igazi ajándék volt mindannyiunk számára.”

A sorozatban Chandler barátnőjét, Janice-t alakító Maggie Wheeler az Instagramon búcsúzott Perrytől. „Micsoda veszteség. Az egész világnak hiányozni fogsz. Az a boldogság, amit rövid életed alatt oly sokaknak szereztél, tovább fog élni. Hálás vagyok minden pillanatért, amit veled együtt dolgozva éltem meg” – írta a színésznő.

„Mindig olyan kedves, laza, nyugodt és tehetséges voltál. Az amerikai kultúra része vagy, és örökké élni fogsz” – írta Michael Rapaport színész, aki a sorozatban Garyt, Phoebe egyik barátját alakította.

Perryvel játszott Bruce Willis a Bérgyilkos a szomszédomban, a filmben pedig gyerekként statisztált Willis lánya, Rumer Willis is, aki most így búcsúzott Instagram-sztorijában: „Gyerekként ott voltam a forgatásain, mindig olyan vicces, aranyos volt, kedvesen bánt velem és testvéreimmel. Tudom, hogy rengeteg kihívással nézett szembe az élete során, és sok örömet szerzett az embereknek a játékával”.

Paget Brewster színésznő, aki a Jóbarátok negyedik évadában alakította Kathyt, így emlékezett: „Kedves volt hozzám a forgatáson is, és később is, amikor találkoztunk.

Mindenkit kérek, hogy olvassa el el Perry könyvét. Ő a segítségét hagyja örökségül.

De nem fog békében nyugodni, mert már azzal van elfoglalva, hogy mindenkit megnevettessen odafent” – írta.

Morgan Fairchild, aki Chandler édesanyját alakította, azt írta: „Megszakad a szívem a »fiam«, Matthew Perry korai halála miatt. Megrendítő egy ilyen zseniális színészt ilyen fiatalon elveszteni.”

Perry édesanyja egy időben Pierre Trudeau kanadai miniszterelnöknek dolgozott. A miniszterelnök fia, Justin Trudeau mostani kanadai miniszterelnök így gyerekkorából ismerte a színészt. Most így búcsúzott: „Soha nem fogom elfelejteni, ahogy a suli udvarán játszottunk, és tudom, hogy az emberek szerte a világon nem fogják soha elfelejteni azt az örömet, amit Perry okozott nekik. Köszönöm a sok nevetést, Matthew. Szerettünk, hiányozni fogsz” – írta.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!