Magyarországra jön koncertezni a Take That

2023. október 16. – 10:24

Másolás

Vágólapra másolva

Harmincéves fennállása óta először ad koncertet Magyarországon a Take That: Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata 2024. július 3-án, a Budapest Parkban lép fel, a jelenleg is működő trió felállásban, Gary Barlow-val, Howard Donalddal és Mark Owennel – jelentette be a Budapest Park hétfőn.

A Take That 1989-ben alakul Manchesterben, az eredeti felállásban Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen, Jason Orange és Robbie Williams szerepelt. Debütáló lemezük 1992-ben jelent meg Take That & Party címmel, és a brit albumeladási listákon egészen a második helyig jutott, sőt, kétszeres platina minősítést ért
el. Alig több mint egy évvel később már érkezett is a folytatás: Everything Changes című anyaguk már az első helyig jutott az Egyesült Királyságban, és a nemzetközi ismertséget is meghozta a csapat számára, világszerte több mint 3 millió példány kelt el belőle.

Ezt követte ‘95-ben a Nobody Else, amin olyan slágerek is helyet kaptak, mint a Back For Good, a Sure vagy a Never Forget, és 11 országban vezette az eladási listákat. Ugyanebben az évben Robbie Williams kivált a formációból, majd sikereik csúcsán, ‘96 februárjában a Take That bejelentette feloszlását. Egy évtized elteltével az ekkorra már négyfős Take That 2006-ban újra turnéra indult.

2010-ben Barlow és Robbie Williams közösen írt dala jelent meg – ez azért is nagyon különleges, mert ‘95 óta nem dolgoztak együtt. Nem sokkal később Williams bejelentette visszatérését a csapatba, és újból az eredeti felállásban készítették el Progress című lemezüket, amely a megjelenés első napján az évszázad
leggyorsabban fogyó albuma lett. A 2012-es nyári olimpia záróceremóniáján is felléptek. Két évvel később Robbie Williams és Jason Orange kiszállt a zenekarból, a Take That azóta trióként működik.

A Take That hat év után, novemberben új albumot ad ki, ezt követi a brit, majd az európai turné, ami a This Life – Under The Stars nevet kapta. A jegyértékesítés október 19-én 10 órakor indul.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!