Tizenegy év házasság után válik Som-Balogh Edina

2023. október 4. – 06:30

Másolás

Vágólapra másolva

„Folyamatban van a válásunk. Én tettem rá a pontot az i-re, végül én mondtam ki, hogy akkor most legyen vége” – jelentette be a Hot! magazinban Som-Balogh Edina, a Barátok közt egykori Nádor Kingája válásának hírét. Az egykori Miss Hungary-győztes színésznő a lapnak azt mondta, sokáig keresték férjével a kapcsolatuk elején tapasztalt mindent elsöprő energiákat, de nem tudták visszahozni, válni viszont hosszú ideig nem akartak.

„Krisztiánnal soha nem passzoltunk egymáshoz, kiegészítettük ugyan egymást, de különbözőségünk mindig súrlódásokkal járt együtt, akadtak problémáink, de eddig ezeken mindig valahogy túlléptünk” – magyarázta a lapnak a színésznő, aki szerint körülbelül hat éve kezdtek eltávolodni egymástól, amikor Som-Balogh Edina édesanyjánál betegséget diagnosztizáltak. Ekkor ő a férjétől a szülei felé fordult. Ő közben a gyerekével volt, míg férje két főállásban is dolgozott (férje, Som Krisztián zeneszerző, producer). Utána a férje édesapjával éltek át hasonlót. „Ebben az élethelyzetben nem lehetett nem eltávolodni.

Talán ha akkor jobban és tudatosabban támogatjuk egymást lelkileg, lehet, hogy könnyebb lett volna kettőnk között a viszony, de én is ellenséges voltam akkor, az egész világra is.”

Aztán eljutottak oda, hogy már csak a gyerekeikkel foglalkoztak, egymással nem. „Lili baba volt, Noel 3 éves, minden csak róluk szólt, és mi ebben nem voltunk sehol. Mire kimondtam, hogy vége, belül valójában már rég eljutottam ide.” Som-Balogh Edina azt mondta, ha volt közös idejük, már akkor sem tudtak egymásra hangolódni. Sokszor nekifutottak, hogy rendbe tegyék a dolgokat, de nem jártak sikerrel. Hozzátette: férjét nem lepte meg, amikor néhány hete bejelentette a döntést.

A festészettel is foglalkozó Som-Balogh Edina eddig együtt aludt a gyerekeikkel, de ez a jövőben máshogy lesz, mivel új helyre költöztek. A lapnak elmondta még, hogy a gyerekeiket közösen nevelik tovább, és Som-Balogh Edina a későbbi közös nyaralásokat sem zárta ki teljesen, mivel férjével jó a kapcsolatuk, a gyerekeknek pedig szerinte remek apja.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!