A Dallas Bobbyjával forgat gombfociőrültekről szóló filmet Scherer Péter Vácon

2023. szeptember 14. – 10:41

Másolás

Vágólapra másolva

„Te mire költenél 100 millió forintot? Nyaralóra, utazásra, hiteltörlesztésre? Esetleg…gombfocira?” – ilyen kínzó kérdéseket feszeget Vékes Csaba Lepattanó című romantikus vígjátéka, amiben a Dallas Bobbyja, Partrick Duffy mecénást, Scherer Péter pedig egy fanatikus gombfoci versenyzőt játszik, derül ki a filmet beharangozó közleményből. A tévéfilm, ami a Blue Duck Arts gyártásában készül, eddig összesen 340,6 millió forint állami támogatást kapott a Nemzeti Filmintézet oldalán megjelent adatok alapján.

Scherer Péter és Patrick Duffy a Lepattanó forgatásán Fotó: Gordon_Eszter
Scherer Péter és Patrick Duffy a Lepattanó forgatásán Fotó: Gordon_Eszter

A beharangozó közlemény szerint a forgatás szeptember elején kezdődött Vácon, a főszereplők között lesz Derzsi Dezső (a sepsiszentgyörgyi színház színművésze), Waskovics Andrea (Nagykarácsony, Eltörölni Frankot, Aranyélet), Katona László (Berni követ, Bibliothéque Pascal, Drága örökösök), Fekete Zsolt (Aranyélet, Valan – Az angyalok völgye), és szerepel majd benne Mucsi Zoltán, Elek Ferenc és Gáspár Sándor is.

A sztori lényegében az, hogy egy gombfoci megszállott Európa-bajnokságra készül a csapatával, de a selejtező hajrájában pénzügyi okokból kizárják őket, majd egy milliárdos – őt játssza majd a Dallas Bobbyja – tévedésből 100 millió forintot utal a számlájukra.

A filmet várhatóan 2024. második felében mutatják majd be.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!