Bejelentették az RTL műsorait: jön a Nyerő Páros, Berki Mazsi és Pintér Tenya is ringbe szállnak a Sztárboxban

2023. augusztus 30. – 14:26

Bejelentették az RTL műsorait: jön a Nyerő Páros, Berki Mazsi és Pintér Tenya is ringbe szállnak a Sztárboxban
A Nyerő páros szereplőinek egy része – Fotó: RTL

Másolás

Vágólapra másolva

Újra indul szeptembertől az RTL-en a Nyerő Páros, már a hétvégén kezdődik a The Voice című tehetségkutató, jön a Konyhafőnök következő évada, és a 2004-ben megismert, új köntösbe bújtatott Sztárbox is látható lesz minden héten a csatornán – jelentette be az RTL sajtóeseményén. Kolosi Péter tartalomért felelős vezérigazgató-helyettes szerint a csatorna megőrizte piacvezető pozícióját júniusban, júliusban és minden bizonnyal augusztusban is. „Új vetélkedő, új reality, új drámasorozat is megjelenik az RTL kínálatában, amelyek a hagyományos mellett újabb platformokon is megtalálják útjukat a nézőkhöz” – mondta.

Visszatérnek a már megszokott formátumok

  • A Konyhafőnök tizedik évada már múlt hétfő óta látható az RTL-en.
  • The Voice: Szeptember 2-től az X Faktort váltja idén az új tehetségkutató, ahol a válogatókon a zsűri háttal ül a színpadnak, így csak a hang alapján kell bizalmat szavazniuk egy-egy versenyzőnek. A zsűri tagjait már korábban bejelentették: Miklósa Erika, Trokán Nóri, Curtis és Manuel.
  • Gyertek át! Szombat esténként a The Voice után a korábban csak az RTL+ kínálatában elérhető hatodik évadával folytatódik. A műsorvezető most is Sebestyén Balázs lesz.
  • Cápák között: Szeptember 3-a vasárnaptól indul majd a műsor, az új évadban Balogh Péter, Balogh Levente és Moldován András mellé két új női cápa, Orbók Ilona és dr. Varga Eszter érkezik, írja a Blikk.
  • Nyerő Páros: Sebestyén Balázs műsorvezetésével idén is visszatér a csatorna egyik legismertebb sztárrealityje. Első körben négy párost mutattak be: Curtis és párja, Judit, Varga Miklós Joe és párja, Csenge, Voksán Virág és párja, László, Vastag Csaba és felesége, Evelin.
  • Vadonatúj évaddal jelentkezik a Survivor, a Házasodna a gazda és A mi kis falunk!

Berki Mazsi és Pintér Tenya is ringbe szállnak

A már ismert formátumokon kívül két új műsor is látható lesz az RTL-en. Az egyik a The Traitors – Gyilkosság a kastélyban. Egy reality kalandjáték, aminek résztvevői a forgatáson tudják majd meg, hogy kikkel játszanak együtt. A műsorvezető Árpa Attila lesz. Egy vetélkedő is indul a csatornán, a LEGO® Masters, aminek műsorvezetője Puskás-Dallos Péter lesz.

Illetve 18 év után újra indul a Sztárbox, aminek három műsorvezetője lesz: Csobot Adél, Héder Barna és Szujó Zoltán, „a bajnokság szakmai vezetője Kovács Kokó István lesz”. A Sztárbox hetente élőben jelentkezik a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontból. Szereplők:

  • Női könnyűsúly versenyzői: Berki Mazsi, Dobos Evelin, Janicsák Veca, Járai Kíra, Megyeri Csilla, Nyári Dia, Sáfrány Emese, Szabados Ági
  • Férfi könnyűsúly versenyzői: Frohner Fecó, ifj. Schobert Norbert, Istenes Bence, Józan László, Kabát Péter, Kállay-Saunders András, Molnár Áron, Rácz Jenő
  • Férfi nehézsúly versenyzői: Árpa Attila, Brasch Bence, Curtis, Dobrády Ákos, KKevin, Nagy Ervin, Pintér Tibor, Szegedi Fecsó
Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!