Egy éjszakára most bárki kiveheti Ashton Kutcher és Mila Kunis tengerparti vendégházát

2023. augusztus 16. – 08:11

Másolás

Vágólapra másolva

Helyi idő szerint szerda reggel tíz órától (magyar idő szerint este héttől) egy éjszakára bárki kibérelheti augusztus 19-re Mila Kunis és Ashton Kutcher Santa Barbarában található vendégházát, a pár ugyanis meghirdette azt az Airbnb-n – írja a Daily Mail. Kutcher és Kunis az Instagramon jelentették be döntésüket, és közzétették az ingatlan linkjét is.

Eszerint a vendégeket az amerikai színész és ukrán származású amerikai felesége üdvözlik majd érkezéskor, és arról is gondoskodnak, hogy mindenük meglegyen. „Étkezést és rágcsálnivalókat biztosítunk, ezért tudassátok velünk, ha van-e valamilyen allergia vagy diétás korlátozás, amit szem előtt kell tartanunk” – írták.

A házban a buli, dohányzás, drogozás nem megengedett, és biztonsági őrök, illetve kamerák védik a helyszínt. A pár arra kéri a vendégeket, hogy ne készítsenek fényképeket vagy videókat anélkül, hogy előzetesen nem egyeztettek velük erről.

A házban nincs légkondicionáló és mosógép, de van wifi, tévé, konyha, étkező, iroda, törölköző, ágynemű, szappan és vécépapír.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!