Vivienne Westwood-ruhától a pálinkázásig – így zajlott Palvin Barbara esküvője

2023. július 19. – 06:33

Másolás

Vágólapra másolva

Az első ruha egy Vivienne Westwood, a második egy Lorenzo Serafani, a harmadik pedig egy MERO volt Palvin Barbara és Dylan Sprouse szombati esküvőjén, amit Ceglédbercelen tartottak. Az eseményen volt pálinkázás és magyar zene is – derül ki a Vogue cikkéből.

Palvin és Sprouse körülbelül hat évvel ezelőtt találkoztak először, amikor egy rendezvényen a modell betolakodott a színész elé a sorba. Amikor Sprouse szóvá tette ezt, ő megkérdezte: „Mi vagy te, egy hotdog-árus?” Jókedvű beszélgetés kezdődött, majd később telefonszámot cseréltek. Palvin ezután hónapokig nem válaszolt a színész üzeneteire, de miután csetelni kezdtek, egészen Kínáig ment az első randira, ahol Sprouse éppen forgatott.

2019-ben már együtt éltek, és tavaly szeptemberben, Kaliforniában jegyezték el egymást. A barátaikkal indultak kempingezni, de a modellnek feltűnt, hogy a barátja túl elegáns inget vett fel. Végül egy olyan helyen álltak meg, ahol lehetett látni Palvin kedvenc állatait, a vidrákat. Itt történt a lánykérés.

Az esküvőt július 15-e szombaton tartották Palvin szüleinek Harlekin Birtok nevű ceglédberceli rendezvényhelyszínén. Sprouse állítása szerint nem volt hivatalos rendezvényszervezőjük, a munka nagy részét Barbara és nővére, Palvin Anita végezték.

Palvin az esküvőn Vivienne Westwood egy egyedi ruháját viselte, amihez a Tiffany & Co-ból rendeltek az 1990-es éveket idéző ékszereket. Másodiknak a Philosophy di Lorenzo Serafani egy rövid ruháját viselte.

Volt egy harmadik, piros ruha is, amit a modell éjfél után vett fel, amit a magyar MERO tervezett. Palvin a ruhákhoz Jimmy Choo cipőpárosait viselte. Dylan egy hagyományos szmokingot vett fel.

A pár abban az albertirsai templomban házasodott össze, ahol 34 évvel korábban Barbara szülei is. A polgári szertartás ezután a Harlekin Birtok egy kis szigetén zajlott. Az első táncok után Sprouse szerint megittak néhány feles pálinkát és hagyományos magyaros zenéket hallgattak.

Palvin szerint „beletelik egy kis időbe, amíg megszokom, hogy mostantól Mrs. Sprouse vagyok”. Szerinte most nemsokára hazamennek Los Angelesbe, pihennek egy kicsit, utána pedig elkezdik szervezni az őszi kaliforniai lagzit.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!