Megérkeztek Budapestre a Guns N' Roses tagjai

2023. július 18. – 15:11

Másolás

Vágólapra másolva

Július 19-én Budapesten, a Puskás Arénában lép fel a legendás amerikai rockzenekar, a Guns N' Roses – az 1985-ben alapított együttes 17 év után jön ismét Magyarországra. A jelek szerint pedig már meg is érkeztek a zenekar tagjai a fővárosba, a szerencsésebbek hétfő este már összefuthattak a Vörösmarty tér környékén Duff Mckagan mellett Axl Rose-zal is – írja a Lángoló.

A Guns N' Roses magyarországi rajongócsoportjának Instagram-oldala szerint a zenekar gépe hétfő este landolt Ferihegyen.

Nem sokkal később pedig már a belvárosban tűntek fel a tagok:

Az 1985-ben alakult zenekar lemezeiből több mint 100 millió fogyott világszerte. A klasszikus felállás a kilencvenes évek közepéig dolgozott együtt, ezután a frontember Axl Rose vitte tovább a csapatot, amelybe 2016-ban tért vissza a gitáros Slash és a basszusgitáros Duff McKagan.

A zenekar eddig két alkalommal lépett fel Magyarországon. Először pályájuk csúcsán, 1992 májusában (a Soundgarden és a Faith No More társaságában) a Népstadionban játszottak, tizennégy évvel később, 2006-ban pedig a Papp László Budapest Sportarénában adtak koncertet (még Slash és McKagan visszatérése előtt), és máig sokan emlékeznek arra, hogy két és fél órás késéssel léptek színpadra. A mostani bárhogy is lesz, mikrofondobálás már nem lesz.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!