Koncert közben eltörte a lábát Marics Peti, de aztán így is folytatta a fellépést

2023. június 23. – 08:33

Másolás

Vágólapra másolva

Még csak az első dalnál tartott csütörtök esti, Budapest Park-beli koncertjén a Valkusz Milán és a Sztárban sztárban versenyzőként, majd zsűritagként is feltűnt Marics Peti kettőséből álló Valmar, amikor ugrálás közben Marics nagyot esett, és eltörte a lábát – írja a Blikk. A lap beszámolója szerint Maricsot gyorsan ellátták, kerekesszékkel levitték a színpadról, majd egy kisebb szünet után visszatért, és begipszelt lábbal folytatta a koncertet.

A történtekről a TV2-s átváltozós-éneklős műsort szintén megjárt Valkusz egy Instagram-sztoriban beszélt. Ebben először megköszönte a koncerten megjelent 12 ezer embernek a részvételt, hogy 40 fokban is ott voltak, pláne úgy, hogy aztán volt egy kis fennakadás.

„Ami történt, az az, hogy nem tudtuk kivitelezni az egész show-nkat, amit akartunk, elképzeltünk, és ki akartunk vitelezni, mert, ugye, Petinek eltört a lába az első szám közepén, ahogy ugráltunk, ugrált. És onnantól fogva borult a papírforma, borult a kártyavár, amit talán felépítettünk, de mindegy, hibáztunk, fejben még többet is estünk, úgyhogy emiatt tényleg kösz mindenkinek, hogy végig velünk tartottatok (…) próbáltátok érezni, amit így is át akartunk adni.”

Az Úristennel nagyot futott zenekar énekese fotókat tett ki az Instagram-sztorijába: ebben begipszelt lábbal látható. Azt írta: „Na lájti törés meg szaki, de túléljük. Köszi az üzeneteket meg az aggódást.”

Nem gyakori esemény a koncert közbeni lábtörés, de azért van rá példa: a Foo Fighters énekese, Dave Grohl egy 2015-ös koncerten törte el a lábát, de ellátás után ő is folytatta a produkciót.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!