Rövid előzetes érkezett a Netflix Squid Game valóságshow-jához

2023. június 18. – 22:57

Másolás

Vágólapra másolva

Megjelent az első teaser trailer a Netflix új reality sorozatához, amit – reméljük, elég lazán – a Squid Game (magyar címén: Nyerd meg az életed!) sztorijára húznak fel. A Squid Game: The Challenge során 456 játékos indul majd el a rekordnak számít 4,56 millió dolláros pénznyereményért.

A Netflix eddig nem árult el sokat a versenyről, nagyjából annyit, hogy „minden játékos a saját határait fogja feszegetni, és kénytelenek lesznek feltenni maguknak a kérdést, meddig mennek el a győzelemért”, és „számítani lehet opportunista szövetségekre, okos stratégiákra és időszerű árulásokra”.

A Squid Game: The Challenge forgatása az Egyesült Királyságban, Bedford melletti Cardington Studiosban zajlott, a műsort a Studio Lambert és a The Garden készítette.

Az év elején a sorozat körül komolyabb botrány alakult ki, miután a The Sun arról számolt be, hogy a versenyzők órákat töltöttek -3 Celsius-fokos környezetben, és teljesen mozdulatlannak kellett maradniuk, hogy megnyerjék a valóságshow első állomását, a Red Light, Green Light nevű játékot. A The Sun szerint néhány játékos fagyási sérülést szenvedett.

A streamer – a Studio Lamberttel és a The Gardentel együtt – egy nyilatkozatban megerősítette, hogy három embert „enyhe egészségügyi problémák” miatt kezeltek a forgatáson, de hozzátette, hogy a valóságshow forgatása során történt súlyos sérülésekről szóló állítások hamisak. „Bár nagyon hideg volt a forgatáson – és a résztvevők felkészültek rá –, a súlyos sérülésekről szóló állítások nem igazak” – írták.

A 10 epizódos Squid Game: The Challenge novemberben debütál a Netflixen.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!