Curtis, Miklósa Erika, Trokán Nóra és Manuel lesz a The Voice négy zsűritagja

2023. május 3. – 10:23

Curtis, Miklósa Erika, Trokán Nóra és Manuel lesz a The Voice négy zsűritagja
Fotó: Barnóczki Brigitta / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Hivatalosan is bejelentette a The Voice című zenei tehetségkutató zsűrijének névsorát és műsorvezetőjét az RTL, a négy coach idén Miklósa Erika opera-énekesnő, Trokán Nóra színésznő, Curtis és Manuel lesz. A tehetségkutatót Istenes Bence vezeti majd.

Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekesnő, aki itthon és a világ számos pontján ért el sikereket a Milánói Scalától a New York-i Metropolitanig. Trokán Nóra Junior Prima díjas színésznő, aki többek között A Tanár című sorozatban is játszott, szerepelt musicalekben, és tematikus koncertsorozattal járja az országot.

A szerdai sajtótájékoztatón Miklósa Erika azt mondta, hogy az anyáskodó, empatikus személyisége jól passzol majd a műsorba, Trokán Nóra pedig arról beszélt, hogy őt is könnyű megríkatni. „A kedvenc fokmérőm a libabőr” – mondta a színésznő.

„Több mint húsz platinalemez és két Fonogram-díj után ez a legnagyobb zenei elismerés, hogy coach lehetek ebben a tehetségkutató műsorban. Abban hiszek, hogy családias légkört kell majd teremteni a csapatomban, és akkor tudunk sikereket elérni. Az a tervem, hogy az én versenyzőm végig maradjon, és mi győzzünk!” – mondta a rapper Curtis, akinek a neve sokaknak lehet ismerős, nemcsak azért, mert nemrég megnyerte az RTL Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorát, hanem azért is, mert sokáig ő volt Majka zenésztársa, míg végül tavaly nyáron elváltak útjaik.

Curtis azt is mondta a műsorról, hogy várja azokat az arcokat, akikkel tud majd alkotni valami igazán maradandót.

„Számomra mindenképp előny, ha valaki saját szerzeménnyel készül, de a lényeg, hogy jó énekesekkel, előadókkal dolgozzak együtt” – mondta Manuel, akit a 2019-es X-Faktorból ismerhet a közönség, ByeAlex versenyzője volt, azóta pedig a YouTube-on szerzett magának szélesebb közönséget.

Curtis, Trokán Nóra, Miklósa Erika és Manuel – Fotó: Barnóczki Brigitta / Telex
Curtis, Trokán Nóra, Miklósa Erika és Manuel – Fotó: Barnóczki Brigitta / Telex

A Voice győztese 36 millió forintot nyer majd.

A műsorban ülő coachok háttal hallgatják majd az énekeseket; akinek a hangjára többen megfordulnak, azok közül a versenyző választhatja ki, hogy kivel szeretne dolgozni. A tehetségkutatóba még most is lehet jelentkezni.

Februárban derült ki, hogy az RTL idén nem indítja el az X-Faktort, helyette a korábban a TV2-n egy szériát megért The Voice indul el ősszel.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!