Adele James Corden egyik utolsó vendége a Carpool Karaoke-ban

2023. április 25. – 10:19

Másolás

Vágólapra másolva

Utolsó hetét tölti a CBS amerikai televízió The Late Late Show házigazdájaként James Corden, akinek Carpool Karaoke című műsora, amikor híres emberekkel énekelt egy autóban, éveken át virális tartalom volt az interneten. Corden tavaly döntött úgy, hogy nyolc év műsorvezetés után abbahagyja a show-t.

A teljes adás csütörtökön megy majd le, de egy részlete már látható a Youtube-on, azzal kezdődik, hogy Adele meglepi Los Angeles-i otthonában Cordent, és elviszi a CBS stúdiójába dolgozni. Útközben hosszan beszélgetnek a barátságukról, és sírnak egy kicsit amiatt, hogy a műsorvezető visszatér az Egyesült Királyságba.

Őrült nyolc év volt. Egyrészt úgy érzem, mintha csak úgy eltelt volna, másrészt pedig úgy érzem, hogy nem is emlékszem, milyen volt az élet azelőtt, hogy itt voltam

– mondta Corden.

James Corden számtalan sztárt vitt el és énekeltetett meg a kocsijában az elmúlt nyolc évben, szerepelt nála többek között Mariah Carey, Lady Gaga, Billie Eilish, Bruno Mars és Ed Sheeran is, a rekordokat mégis a 2016-os Adele Carpool hozta, ami azóta is az egyik legnézettebb talk show klip, több mint 260 milliós megtekintéssel. Nem véletlenül szerepel tehát Adele a búcsúrészben, de az már az ő ötlete volt, hogy meglepi Cordent és ő vezeti a kocsit. A Variety szerint egyébként a csütörtöki teljes adásban feltűnik majd Tom Cruise is.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!