Zendaya váratlanul megjelent egy fesztiválon, és énekelt egy jót

2023. április 24. – 09:15

Zendaya váratlanul megjelent egy fesztiválon, és énekelt egy jót
Zendaya Labrinth meglepetésvendégeként a Coachella színpadán 2023. április 22-én – Fotó: Michael Loccisano/Getty Images

Másolás

Vágólapra másolva

Az Eufória című sorozat és a Dűne színésznője, Zendaya szombat este meglepetésvendégként lépett fel Labrinth koncertjén a Coachella fesztiválon – írja a Variety.

A fiatal színésznő nem először lépett színpadra énekesnőként, az utóbbi években viszont a színészi karrierjére koncentrált. Nem sikertelenül, az Eufória főszerepéért Emmyt és Golden Globe-díjat is kapott (a sikert sikerre halmozó tinidrámáról ebben a cikkben írtunk), miközben generációja egyik legbefolyásosabb színésze és stílusikonja lett.

A színésznő a brit énekes-rapper Labrinth koncertjén lépett fel, ahol elénekelte az Eufória két ismert betétdalát, az I’m Tiredet és az All of Ust.

Az I'm Tired című dal az HBO népszerű sorozatának második évadában szerepel, Tavaly a szám Emmy-jelölést is kapott a legjobb eredeti zene és dalszöveg kategóriában, Zendaya és Dominic Fike (az Eufória másik színésze) Elliot's Song című dalával együtt. A színésznő mindkét dal létrehozásában társszerzőként működött közre.

Az All of Us című szám a sorozat első évadának utolsó jelenetében hangzott fel. És így hangzott a Coachellán szombat este:

Zendaya még fiatalon, a Disney gyereksztárjaként próbálkozott a szólókarrierrel, egy albuma is megjelent, de hamar a színészet felé fordult, azóta csak néha-néha hallatja az énekhangját. 2022-ben a Twitteren azt írta: „Elég régen eltávolodtam a zenétől, több okból is, de még mindig nagyon szeretem.”

Szombaton aztán mindenkit meglepett azzal, hogy az egyik legnagyobb zenei fesztiválon lépett színpadra a kaliforniai Indióban. A színésznő a koncert után Instagram-sztoriban fejezte ki háláját a közönség felé:

„Nem tudom elégszer kifejezni hálámat ezért a varázslatos éjszakáért. Köszönöm testvéremnek, Labrinthnak, hogy meghívott, és hogy egy gyönyörű és biztonságos környezetet teremtett nekem ahhoz, hogy újra színpadon állhassak. És a ma esti tömeg…. Wow! Megtelt veletek a szívem, nem tudom elégszer megköszönni azt a szeretetet, amit ma este kaptam, amitől minden izgalmam elmúlt. Nagyon hálás vagyok” – írta.

Szintén egy Instagram-sztoriban közzétett videóban a színésznő azt is elmesélte, soha életében nem hallott még olyan hangos rikoltozást, mint a koncerten, tulajdonképpen a saját hangját se hallotta, úgyhogy csak remélni meri, hogy jól sikerült a fellépés.

Az biztos, hogy a tömeg jól érezte magát, mindkét számot teli torokból énekelték az énekes-színésznővel együtt.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!