Meghalt egy K-pop-sztár, valószínűleg öngyilkos lett

2023. április 20. – 08:24

Meghalt egy K-pop-sztár, valószínűleg öngyilkos lett
Mun Bin – Fotó: Han Myung-Gu / WireImage / Getty Images

Másolás

Vágólapra másolva

Meghalt Mun Bin, a dél-koreai Astro fiúbanda egyik tagja – írja a CNN. A 25 éves Mun holttestére helyi idő szerint szerda este 8 körül talált rá a menedzsere az énekes szöuli lakásában. Halálának hírét az együttes kiadója, a Fantagio jelentette be.

Gyászjelentésében a kiadó azt írta, hogy az énekes családja mélyen gyászol, ezért azt kérik, hogy mindenki tartózkodjon a haláleset körülményeinek találgatásától. A rendőrség szerint Mun valószínűleg öngyilkos lett. Most a boncolás eredményét várják.

Mun 2016 óta volt az Astro tagja, előtte modellkedett, sorozatokban játszott, és a Fantagio fiatal tehetségeket nevelő programjában is részt vett – onnan került az Astróba. Az együttes egyik tagjával külön is fellépnek, Moon Bin & Sanhaként, mostanában Ázsiában turnéztak, májusban Puszanban léptek volna fel.

Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!