Tóth Andit látná szívesen Zalatnay Sarolta a róla szóló életrajzi filmben

2023. április 18. – 10:44

Másolás

Vágólapra másolva

Várhatóan film készül Zalatnay Sarolta életéről, az énekesnő a TV2 Tények Plusz című műsorában azt mondta, a forgatás nyáron kezdődhet el. Zalatnay azt is mondta, szeretné, ha Tóth Andi játszaná a fiatal Cinit.

„Van egy aláírt ígérvényem most már az életemről szóló filmre, amit ha minden igaz, akkor el fogunk kezdeni forgatni június-július tájékán. Fiatalkori énemre, mivel hasonlóképpen éli az életét és viselkedik, ezért Tóth Andira gondoltam” – mondta Zalatnay Sarolta a Tények Plusz című műsorában.

Az énekesnő a műsorban többek között arról is beszélt, hogy élete egyik legnagyobb fájdalma, hogy nem lehetett saját gyermeke.

Tóth Andi, a nemrég véget ért Sztárban sztár című műsor egyik zsűritagja volt, szerepel a Hazatalálsz című sorozatban is, de azzal vált ismertté, hogy korábban megnyerte az RTL X-Faktor című tehetségkutatóját. A nagyváradi születésű énekes április elején jelentette be, hogy megpróbálja abbahagyni az éneklést, de előtte még megjelent egy utolsó albuma, amin románul is énekel.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!