Matthew McConaughey szerint lehet, hogy Woody Harrelson a féltestvére

2023. április 14. – 10:38

Másolás

Vágólapra másolva

Matthew McConaughey szerint elképzelhető, hogy ő és Woody Harrelson féltestvérek, egy görögországi nyaraláson ugyanis McConaughey anyja elárulta nekik, hogy egy időben „jól ismerte” Harrelson apját, írja a Guardian. Az 53 éves Matthew McConaughey Kelly Ripa Let's Talk Off Camera podcastjében beszélt erről, és azt mondta, gondolkoznak azon, hogy elvégeztetnek egy DNS-tesztet.

„Néhány évvel ezelőtt Görögországban ültünk és arról beszélgettünk, hogy milyen közel állunk egymáshoz és a családjainkhoz. Anyukám is ott volt, és azt mondta: »Woody, én ismertem az apádat«”, mondta McConaughey, aki szerint az „ismertem” úgy hangzott, hogy mindenki értette, mire is utal az anyja. A két színész ezután kezdett el matekozni és utánajárni a családi történetüknek. Rájöttek, hogy Harrelson apja éppen akkor volt szabadlábon, amikor McConaughey szülei váltak.

Woody Harrelson és Matthew McConaughey – Fotó: Kevin Winter / Getty Images
Woody Harrelson és Matthew McConaughey – Fotó: Kevin Winter / Getty Images

„Aztán ott vannak a lehetséges nyugat-texasi helyek, ahol lehetett egy összejövetel vagy egy találkozó, vagy akár egy »ismertem pillanat«” – mondta a színész, aki szerint beszéltek ugyan DNS-tesztről, de neki nem olyan könnyű ez a lépés.

„Azt akarod mondani, hogy az apám talán nem is az apám, miután 53 évig hittem ebben?” – mondta McConaughey, aki szerint Harrelsonnak könnyebb lenne elvégeztetni a tesztet, mint neki. A színész arra utalt, hogy Harrelson apja 1973-ban gyilkosságért börtönbe került, ahonnan öt év után jó magaviseletért szabadult, majd 1981-ben két életfogytiglani börtönbüntetést kapott egy körzeti bíró meggyilkolásáért, ő tehát nem igazán volt jelen Woody Harrelson életében, 2007-ben halt meg a börtönben.

A két sztár egyébként 1997-ben találkozott először, amikor Ron Howard „EDtv” című filmjén dolgoztak, bár a pontos időpontról nem értenek egyet. „Volt benne tequila is” – viccelődött McConaughey egy, a YouTube-csatornáján közzétett videóban. Azóta együtt szerepeltek a Hullámok ördöge című 2008-as vígjátékban és a True Detective krimisorozatban is.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!