Animációs sorozatként folytatódhat a Stranger Things

2023. április 11. – 19:29

Másolás

Vágólapra másolva

A Netflix a Stranger Things című sorozatot a jövőben animációs formában folytatná. „Mindig is az álmaink között szerepelt egy animációs Stranger Things, ami azokat a szombat reggeli meséket idézni, amelyeken felnőttünk és amelyekért odáig voltunk. Az, hogy ez az álmunk most valóra válhat, egészen elképesztő” – nyilatkozták a sorozatot gyártó Duffer testvérek, írja a Deadline.

Az eredeti sorozat 2024-ben fejeződik be, akkor fog kijönni az utolsó, ötödik évad. Ez után folytatódna animációs formában a Stranger Things-univerzum A fejlesztéséért az az Eric Robles lesz felelős, aki korábban olyan animációkon dolgozott, mint a RoboCop: Alpha Commando vagy a Billy és Mandy kalandjai a Kaszással, írja a Magyar Narancs.

A Duffer testvérek sem távolodnak el azonban teljesen az általuk teremtett világtól: Upside Down Pictures névvel saját produkciós irodát hoztak létre tavaly, amelynek segítségével több Stranger Thingshez köthető projektet kezdtek el fejleszteni. Ezek között szerepel egy színdarab és egy élőszereplős spinoff is.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!