Palvin Barbara a TikTokon cáfolta, hogy megkérték volna a kezét

2023. április 11. – 18:59

Másolás

Vágólapra másolva

„Ne higgyetek el mindent” – mutatta jegygyűrű nélküli kezét Palvin Barbara világhírű magyar modell, miután korábban több lap is megírta, hogy amerikai színész párja, Dylan Sprouse eljegyezhette.

Az RTL szúrta ki, hogy Palvin Barbara hétfőn a TikTokon tett közzé egy videót, amiben határozottan cáfolta, hogy megkérték volna a kezét. A videóban azt üzente: „tudni fogtok róla, ha eljegyeztek”.

A feltételezett eljegyzésről egy március 2-i fotó árulkodott, amin az Amerikában élő magyar híresség kezén egy gyémántgyűrű volt. A képet Palvinról és vőlegényéről a Mammoth Filmfesztiválon készítették. Egy névtelen forrás akkor az ET Online-nak azt mondta, Palvin boldogan viseli a gyűrűjét, és a pár a szokottnál is sokkal boldogabb, „alig várják, hogy új fejezetet nyissanak a közös életükben.”

A magyar top modell és Dylan Sprouse egy buliban találkoztak bő öt évvel ezelőtt, majd hónapok teltek el, mire ismét találkoztak, ugyanis a most 30 éves amerikai színész hiába hívta randira a 29 éves magyar modellt, Palvin Barbara hónapokig nem válaszolt az üzenetére.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!