Félbe kellett szakítani egy színházi előadást Angliában, mert a közönség a főszereplőnél is hangosabban énekelt

2023. április 9. – 18:09

Másolás

Vágólapra másolva

Félbe kellett szakítani a manchesteri Palace Theater előadását a közönség tagjainak botrányos viselkedése miatt – írja a BBC. A színházban a Több mint testőr című musical ment, Whitney Houston azonos című filmjének színpadi adaptációja. Az utolsó 10 percet már nem láthatta a közönség, mert a film és az előadás csúcspontjának számító gigasláger, az I Will Always Love You alatt a néhányan a nézőtéren annyira hangosan énekelték a szöveget a musical főszereplőjével, hogy ő inkább abbahagyta a számot.

A hangoskodókat rendőrök vitték ki a színházból, de az előadást így sem fejezték be. A Whitney Houston szerepét vivő énekesnő, Melody Thornton (a Pussycat Dolls popegyüttes egykori tagja) később Instagramon kért bocsánatot a közönségtől, azt írta, nagyon erősen küzdött, hogy ne zavarja meg hangoskodás, és be tudja fejezni a dalt, de ez végül lehetetlennek bizonyult.

Egy brit színházi felmérés szerint a világjárvány óta erősen lezüllött a színházba járó közönség, 90%-uk számolt be arról, hogy tanúja volt már vállalhatatlan viselkedésnek a nézőtéren. Hangoskodás, részeg nézők, verekedések és nyilvános vizelés is szerepel a jellemző panaszok között.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!