Schwarzenegger visszatér, hogy szivarral a szájában megmentse a világot

2023. február 28. – 08:15

Másolás

Vágólapra másolva

A 2019-es Terminátor: Sötét végzet óta nem láthattuk képernyőn az amerikai akciósztárt, május 25-én viszont visszatér, a Fubar című új Netflix-sorozatban debütál a kisképernyőn – írja az Avclub.com.

Schwarzenegger a sorozat producere is, az első teaser alapján pedig hozza a szokásos formáját: szivarozgat, bőrdzsekiben motorozgat, lövöldözget, és közben persze megmenti a világot, ahogy szokta.

Ha bárkinek kétségei lennének, hogy mégis mi a jelentősége annak, hogy Schwarzenegger berobban a streamingbizniszbe, annak álljon itt a teaser első mondata egyenes a Terminátor szájából:

„Visszatértem, baby.”

A Fubar egyébként egy apa (Schwarzenegger) és lánya (Monica Barbaro) történetét követi, akik egy nap rájönnek, hogy ugyanaz a szakmájuk: mindketten CIA-ügynökök. Innen már csak egy lépés a közös küldetés. Miközben megmentik a világot, a titkokra épített kapcsolatukat is át kell értékelniük – ahogy az a kémcsaládokban lenni szokott.

„A Fubar szétrúgja a segged és megnevettet – és nem csak két órán keresztül. Egy egész évadot kaptok. Öröm volt együtt dolgozni Nickkel, a Skydance-szel és a Netflixszel, hogy a rajongóimnak pontosan azt adhassuk, amire vártak” – nyilatkozta Schwarzengger a projektről.

A sorozat május 25-én debütál a Netflixen.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!