Istenes Bence Csobot Adél győzelméről: A szex után a tánc az egyik legintimebb dolog a világon

2022. november 29. – 11:42

Másolás

Vágólapra másolva

Az intimitásról beszélgetett az Istenest című podcastjében Istenes Bence műsorvezető pár nappal azután, hogy gyermekei anyja, Csobot Adél megnyerte a Dancing with the Stars 3. évadát. Istenes bevallotta, hogy voltak nehéz percei a műsor alatt, és többen is kérdezték, hogy viseli ezt.

„Nem jó nézni, hogy a párod egy ennyire intim helyzetben van egy másik csávóval. A szex után szerintem a tánc talán az egyik legintimebb dolog a világon, és Adél a Bercivel az elmúlt négy hónapban tízszer annyi időt töltött kettesben, mint velem, és abból 6-8 órát naponta testi kontaktusban voltak” – mondta Istenes, aki szerint ez a kérdés sok párkapcsolatban felmerül.

A műsorvezető azt mondta, kettős érzései voltak, mert szurkolt is Csobot Adélnak, de voltak pillanatok, amikor már csak számolgatta a táncos sorozatból hátralévő heteket.

Ahogy arról beszámoltunk, szombaton a várakozásoknak megfelelően a mezőnyt szinte végig toronymagasan túlteljesítő Csobot Adél–Hegyes Bertalan-párost hozták ki győztesként a nézők a TV2 Dancing with the Stars c. műsorának harmadik évadában.

„Nem találok szavakat, és még soha nem nyertem semmit” – mondta záróbeszédében az énekesnő, aki megköszönte Istenes Bencének és a fiaiknak is, hogy támogatták a műsor során, de köszönetet mondott a stylistnak, a zenekarnak, a műsorvezetőknek, Stohl Andrásnak és Lékai-Kiss Ramónának, illetve a táncpartnerének, Hegyes Bertalannak is.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!