Itt az Avatar 2 végső trailere

2022. november 22. – 09:34

Másolás

Vágólapra másolva

Magyar idő szerint hajnalban, amerikai szerint a hétfő esti NFL-meccsek szünetében debütált az év nagy mozis eseményének szánt Avatar 2 trailere. Az érdeklődésre jellemző, hogy pár órával korábban a trailerhez is kiadtak egy trailert, és az is milliós nézettségig jutott a különböző online platformokon.

Az Avatar-folytatás alcíme A víz útja, és december 16-án érkezik a mozikba (Magyarországon egy nappal előbb, már 15-én). Az első film után egy évtizeddel veszi fel a fonalat a történet, megismerhetjük benne a navik egy új, vízközeli életmódot folytató törzsét, és persze jönnek a gonosz emberek talpig fegyverben leigázni őket is, amit hőseink természetesen nem hagynak. Ha a sztori nem is ígérkezik shakespeare-i magasságokban szárnyalni, az biztos, hogy a látványvilág eléggé rendben van:

Az Avatar 2009-ben minden idők legnagyobb mozis jegybevételét produkálta, és elindította az azóta hamvába holt 3D-s divathullámot a mozikban. Fura módon olyan kultusz nem alakult ki körülötte azóta se, mint mondjuk a Star Wars- vagy a Marvel-filmek körüli rajongás, de ettől függetlenül a folytatás eléggé felcsigázta az érdeklődést világszerte. Illetve folytatások, mert már a harmadik epizódot is nagyrészt leforgatták.

A rendező-forgatókönyvíró James Cameron egyébként folytatásokban elég jó, az ő nevéhez fűződik két olyan ritka eset is, amikor egy már alapból legendás film folytatásával sikerült felülmúlni az elődöt: az Aliens és a Terminator 2.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!