Taylor Swift tarolt az American Music Awardson, hat díjat zsebelt be

2022. november 21. – 20:37

Másolás

Vágólapra másolva

Taylor Swift énekesnő, dalszerző hat kategóriát is megnyert vasárnap az American Music Awards-on, ezzel ő lett az Év előadója, övé lett a legjobb zenei videó, a legjobb pop album, a legjobb country album, ő a legjobb női pop előadó, és a legjobb női country előadó cím nyertese is, írja a Reuters.

Így Swiftnek összesen 40 American Music Awards díja van, amivel megdöntötte saját rekordját.

„Nem tudom kifejezni, mennyire hihetetlen számomra, hogy még mindig ezt csinálom, és hogy még mindig törődnek velem” – mondta a Los Angeles-i díjátadó ceremónián.

Az év előadója címért Swift olyan nevekkel versenyzett, mint Beyonce, Harry Styles, The Weeknd, Drake, Adele és Bad Bunny.

A 32 éves énekesnő az elmúlt három évben négy albumot adott ki, legutóbbi albumáról, a „Midnights” dalai az októberi debütálás után a Billboard kislemezlistájának összes top 10-es helyét elfoglalták.

Az American Music Awards díjátadót Pink nyitotta meg a „Never Gonna Not Dance Again” című számmal. Később a „Hopelessly Devoted to You” című dalt adta elő nagy sikerrel az augusztusban elhunyt Olivia Newton-John emlékére.

A legjobb új előadónak Dove Cameront, a Disney Channel egykori színésznőjét választották, aki idén a „Boyfriend” című popslágerével felkerült a Billboard slágerlistájára.

Wayne Brady házigazda a műsor elején pedig azzal viccelődött, hogy „ma este senkit sem pofoznak fel”. Utalva ezzel arra, hogy az Oscar-gálán Will Smith megütötte Chris Rockot a színpadon.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!