Az RTL új sorozatáról kiderült, hogy egy kvázi Barátok közt-folytatás

2022. november 21. – 20:38

Másolás

Vágólapra másolva

A Barátok közt a magyar tévézés legsikeresebb sorozata, 23 év és több mint 10 ezer epizód után ért véget tavaly nyáron. Mivel folytatásról sosem volt szó, elég meglepő az a felfedezés, amit a Sorozatwiki tett most: az RTL egyik új sorozata, az RTL+ streaming platformon futó Ki vagy te félig-meddig mégis csak a legendás széria folytatásának tekinthető.

A sorozat első részében ugyanis az egyik szereplő Berényi Timiként mutatkozik be, a karakter ráadásul Budapestről érkezik, és divattervező, ami pontosan stimmel a Barátok közt utolsó évadaiban fontos karakternek számított Berényi Timivel. Hogy még gyanúsabb egyen a dolog, a két figurát ugyanaz a színésznő, Pásztor Virág alakítja.

A Sorozatwiki kérdésére az RTL meg is erősítette, hogy a két karakter ugyanaz, vagyis a Ki vagy te a Barátok közt fiktív univerzumában játszódik. Az ilyesmi egyébként elég gyakori a sikeres sorozatok világában, általában a népszerűbb mellékszereplőkre szoktak saját mellékág-sorozatot, spinoffot felhúzni. Ilyen volt például a Jóbarátok után a nem túl sikeres Joey, vagy a Breaking Bad után az annál jobban sikerült Better Call Saul.

A Ki vagy te-t egyelőre 20 epizódra tervezik, az első rész lesz a tévében is, a többi csak az RTL+ streamen.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!