Szabados Ági otthagyja az RTL Híradóját, a Reggeliben folytatja

2022. november 6. – 20:01

frissítve

Szabados Ági otthagyja az RTL Híradóját, a Reggeliben folytatja
Szabados Ági, az RTL híradósa a Reggeli című műsorban folytatja – Fotó: Reggeli / Facebook

Másolás

Vágólapra másolva

Szabados Ági otthagyja az RTL Híradóját, helyette a csatornán a Reggeli című műsor egyik műsorvezetője lesz, jelentette be az RTL vasárnap esti híradójában.

A bejelentésnél nagyon izgult, azt mondta: „aki szeretne még velem találkozni a képernyőn, annak korábban kell kelnie, mert a Reggeliben folytatom”. Műsorvezetőtársa, Rábai Balázs megköszönte az együtt töltött időt, és egy nagy csokor virágot adott át neki, majd azt mondta: „már holnap figyeljük a nézőkkel együtt Ágit a Reggeliben”. A teljes búcsúzkodást itt lehet megnézni.

A csatorna készített vele egy interjút, amiből kiderült, hogy nyolc év után saját maga döntött a váltás mellett. Azt mondta: kihívásra van szüksége.

Szerinte a reggeli korán kelés mellett a másik nagy változás az lesz, hogy a Reggeli műsorvezetőjeként elmondhatja majd a személyes véleményét, korábban híradósként ezt nem tehette meg.

„Rendesen belém ivódott, hogy híradósként mit lehet, és mit nem. Nem nevethetem el magam, nem sírhatom el magam, és még sorolhatnám, mit nem lehet.”

Szabados Ági az elmúlt időszakban más híradósoktól eltérően megjelent olyan celebműsorokban, mint például az Álarcos énekes vagy a Tehetség első látásra. Instagram-oldalán rendszeresen az olvasást népszerűsíti. Ott a távozásáról úgy fogalmaz:

„Több időm lesz így az olvasó közösségemre, a könyvesboltjaimra, könyvkiadómra, valamint szeretném, ha picit tévénézők is megismernék egy másik oldalam, a híreken túl”.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!