Stallone nélkül, látványos bunyókkal és iszonyúan kigyúrt férfitestekkel jön a Creed 3

2022. október 19. – 12:08

Másolás

Vágólapra másolva

Megjelent az első trailer a Creed 3-hoz, ami a legendás bokszolós Rocky-sorozat kilencedik epizódja, egyben az első, amiben már nem szerepel Sylvester Stallone. Mielőtt rátérnénk a részletekre, nézzük is meg az előzetest:

A Creed a Rocky-széria oldalága, címszereplője Adonis Creed (Michael B. Jordan), aki az első, klasszikus filmekben Stallone nagy ellenfelének, későbbi legjobb barátjának számító Apollo Creed fia; szintén bokszoló, Rocky pedig az edzője. Az első Creed-film hatalmas siker volt, Oscar-jelöléssel, Golden Globe-díjjal, a második is kritikai sikert aratott, plusz mind a kettő 200 millió dollár körüli jegybevételt termelt, így elkerülhetetlen volt a trilógiává bővülés.

Az új filmben Stallone már nem szerepel, Michael B. Jordan pedig a főszerep mellett rendezőként is debütál. A sztoriról a trailer annyit árul el, hogy hét évvel járunk a Creed 2 eseményei után, Adonis továbbra is óriási sztár, és váratlanul felbukkan az életében egy gyerekkori jóbarát (Jonathan Majors), aki az elmúlt 18 évet börtönben töltötte gyúrással és bokszolással. Innentől aztán egyenes út vezet kettejük összecsapásáig a ringben és azon kívül is.

A film jövő márciusban érkezik a mozikba, és érdekessége, hogy mindhárom főszereplőjét amúgy Marvel-filmekből ismerhetjük:

  • Michael B. Jordan az első Fekete Párducban játszotta a főellenség Killmongert;
  • Jonathan Majors alakította a Loki sorozatban Kang karakterét (és valószínűleg ő lesz a következő, évekig építgetett, Thanos-féle szuperfőellenség a következő Avengers-filmekben is);
  • az Adonis barátnőjét alakító Tessa Thompson pedig a Thor-filmekben volt Valkyrie.
Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!