Összeveszett a szervezőkkel, ezért nem lépett fel budapesti koncertjén Mero

2022. szeptember 11. – 14:31

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A német rapper, Mero szombaton este Budapesten, a Papp László Sportarénában koncertezett volna. A rapper időben meg is érkezett a helyszínre, de még a kezdés előtt összeszólalkoztak valamin a szervezőkkel, ami odáig fajult, hogy Mero anélkül elhagyta az arénát, hogy színpadra lépett volna – számolt be a Bors.

Mero, a török–német származású rapper, aki 2018-ban vált ismertté az Instagramon, a Baller Los című száma a listavezetők közt volt Ausztriában és Németországban is. Szombat este Budapesten koncertezett volna, de egy szervezőkkel kialakult konfliktus miatt a rapper elhagyta a helyszínt, amit a szervezők közöltek is a rajongókkal. Olvasónk azt írta, hogy a 22 órára kiírt koncertet végül 23 órakor mondták le. Nem meglepő, hogy a bejelentést hatalmas pfujolás fogadta. Később emellé érkeztek a műanyag palackok is, amiket a felháborodott közönség dobott a színpadra. A Borshoz eljutott beszámolók szerint hosszú percekig nem lehetett tudni, hogy a csalódott és mérges rajongók tömege megindul-e a színpad mögé, vagy sem.

Mero végül az Instagramon igyekezett megmagyarázni, miért nem lépett fel. Azt állítja, hogy a szervezők nem tartották magukat a szerződésben foglaltakhoz, hozzátette, hogy ő fel akart lépni, de elmérgesedett a helyzet. „Csak egyre tiszteletlenebbek lettek a rendezők, és ez egyáltalán nem ment, ez így nem megy” – magyarázta. A szervezők viszont máshogy látják a történteket: a fellépő többszörös szerződésszegés után is lehetőséget kapott a performanszra, nem élt vele, távozott a helyszínről – írták. Kiemelték, hogy a szerződésszegésnek jogi következményei is lesznek. A vendégek kártalanítását pedig igyekeznek mihamarabb megoldani.

A Papp László Sportaréna közleményt adott ki, amiben leszögezték, hogy ők egy rendezvényhelyszín, az eseménnyel kapcsolatos panasszal nem őket, hanem a jegyen feltüntetett céget kell keresni.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!