A Katet játszó Barbie Ferreira otthagyja az Eufóriát

2022. augusztus 25. – 10:33

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Nagyon úgy tűnik, a Kat szerepét játszó Barbie Ferreira nem tér vissza az Eufória harmadik évadában, legalábbis a színésznő búcsúposztot osztott meg az Instagramon.

Ferreira ebben azt írja, négy év után „könnyes szemmel kell búcsút vennem” a legkülönlegesebb karaktertől, akit gondosan és szeretettel eddig alakított.

Forrás: Barbie Ferreira Instagram
Forrás: Barbie Ferreira Instagram

A Variety megerősítést kért a távozásról az HBO-tól és Ferreirától is, de egyelőre nem kapott választ.

Az Eufória az HBO második legnézettebb sorozata 2004 óta, csak a Trónok harca előzi meg. Második évadának epizódjait átlagosan 16,3 millióan nézték, a második évad premierje 19 millió nézőt vonzott az Egyesült Államokban. De a sorozat nemcsak ott népszerű, az elmúlt héten a legnézettebb sorozat volt Latin-Amerikában és Európában is. Az Eufória elsöprő sikerét az is mutatja, hogy 34 millió tweettel az évtized legtöbbet tweetelt sorozata lett az Egyesült Államokban.

Barbie Ferreira – Fotó: Gary Gershoff / Getty Images
Barbie Ferreira – Fotó: Gary Gershoff / Getty Images

Az East Highland középiskolájában játszódó történet önmagukat és identitásukat kereső tinédzserekről szól, akik összefonódó életének középpontjában a drogfüggő Rue áll, az ő szerepét játssza Zendaya, aki 2020-ban Emmy-díjat is kapott az alakításért. A sorozatban a mentális betegség, a szexuális zaklatás és a bosszúpornó problémái is megjelennek.

A sorozatnak magyar vonatkozása is van, ugyanis több epizódnak is Rév Marcell volt az operatőre, és ezért kétszer is Emmy-díjra jelölték.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!