Micimackó véres bosszút áll mindenkin, aki elhagyja

2022. május 29. – 08:11

Micimackó véres bosszút áll mindenkin, aki elhagyja
Fotó: Jagged Edge Productions

Másolás

Vágólapra másolva

Mi történhet gyerekkorunk kedvenc mesehősével, ha hirtelen bárki bármit csinálhat vele? Nyilván azonnal véres, marcangolós gyilkológép lesz belőle.

Ez történik most szegény Micimackóval is. A Disney kizárólagos felhasználási jogai az év elején lejártak, A. A. Milne híres karakterei pedig szabad felhasználásúak lettek. A londoni Jagged Edge Productions azonnal le is csapott a páratlan lehetőségre, a Micimackó: Vér és Méz című horrorfilm teljesen új megvilágításban fogja bemutatni sokunk egyik kedvenc mesehősét.

Ez a produkciós iroda jegyzi egyébként a Humpy Dumpy átkát és a Jack és Jill legendáját is, úgyhogy van gyakorlatuk a gyerekmesék véres kiforgatásában.

A film hivatalos IMDb-oldala szerint a történet arról fog szólni, hogy Micimackó és Malacka véres bosszúhadjáratra indulnak, miután Róbert Gida elhagyja őket, de ennél többet egyelőre nem tudni a tartalomról. Az író-rendező Rhys Frake-Waterfield, akinek ez lesz a rendezői debütálása, Micimackó és Malacka szerepében Craig David-Dowsettet és Chris Cordellt láthatja majd a közönség. A bemutató időpontjáról egyelőre nincs hivatalos információ, ahogy előzetes sincs még, csak pár, a stúdiótól származó kép.

(IGN)

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!