Alkoholista, sportfogadásfüggő séfről és konyhájáról szól az RTL Klub új szitkomja

2022. március 1. – 10:35

Másolás

Vágólapra másolva

A Séf meg a többiek címmel vadonatúj, saját gyártású sorozattal jelentkezik az RTL Klub, a március 19-től szombat esténként látható szitkom főbb szerepeiben Schneider Zoltánt, Jéger Zsombort és Dobos Evelint láthatják majd a nézők. Az alkoholista és sportfogadásfüggő séfet játszó Schneider Zoltán azt mondta, volt idő az életében, amikor ő sem vetette meg az alkoholt.

A sztori egy budapesti fine dining étterem konyhájában játszódik, ahol csupa különleges szerzet dolgozik a séf keze alá: alvilági múltú halszakács, a konyhából lopkodó késvirtuóz, dadogó séfhelyettes, francia származású meleg cukrász és egy orosz mindenes. „Ebbe az excentrikus csapatba csöppen bele Milán (Jéger Zsombor) zöldfülű szakácsként, és bár a Séf elsőre nem örül neki, de a szárnyai alá veszi, és maga nyers és rapszodikus módján megpróbál a pimasz és éretlen Milánból szakácsot és embert faragni” – olvasható a sorozatról szóló közleményben.

A sorozat további szereplői: Farkas Ádám, Kiss Anna Laura, Bogdányi Titanilla, Pavletits Béla, Csonka András, Mészáros Máté, Borsi-Balogh Máté, Fehér László, Juhász István, Balázsfi Alexandra, Kakasy Dóra és sokan mások. A Séf meg a többiek kreatív producere Herman Péter, vezető rendezője Anger Zsolt, rendezője Spáh Dávid.

Tavasszal új epizódokkal, hatalmas fordulatokkal folytatódik A mi kis falunk hatodik évada is – közölte a csatorna.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!