Kijött az Így jártam apátokkal első előzetese

2021. december 16. – 23:33

Másolás

Vágólapra másolva

A 2000-es évek egyik legsikeresebb vígjátéksorozata, azaz sitcomja volt az Így jártam anyátokkal, kilenc évadot ért meg. A sorozat a Jóbarátok-receptet másolta, azaz New York-i fiatalok baráti társaságának botladozásait követte a párkeresésben meg úgy általában az életben, csak az egészen volt még egy narrációs keret: igazából az összes epizódot ez egyik szereplő mesélte a gyerekeinek, már meglett apukaként visszaemlékezve a történtekre. Mint korábban megírtuk, a sorozat nemsokára kap egy újradolgozást elképesztő csavarral: nem egy apuka, hanem egy anyuka emlékezik vissza. Most megjelent az első előzetes is, ami nem tartogat nagyon sok meglepetést.

Vagyis az Így jártam apátokkal helyszíne is New York, és egy három férfiból és három nőből álló baráti társaság botladozásait követi, szerintem a párkeresésben meg úgy általában az életben is. A mesélő karakter Monica Sophie, akinek idős verzióját a Szex és New York Samanthája, Kim Cattrall játssza, fiatal énjét pedig Hillary Duff. Szobatársát, Rachelt Valentinát Francia Raisa formálja meg, akit New Yorkba követ egy szerelmes brit, Ross Charlie (Tom Ainsley). Kell még egy fura csaj a csapatba, ő lesz Phoebe Ellen (Tien Tran), és persze egy elválaszthatatlan haverpáros, Joey Sid (Suraj Sharma) és a cinikus, de okos Chandler Barney Jesse (Chris Lowell).

Az előzetes alapján a sorozatnak nincs sok köze anyázós című elődjéhez. Az ötletgazdák is mások: Isaac Aptaker és Elizabeth Berger, a Rólunk szól alkotói találták ki a sorozatot, és ők is írják a sztori nagy részét. Ugyanakkor a producerek között megtaláljuk az Így jártam anyátokkal készítőit, Carter Bayst és Craig Thomast is. A tízrészes első évad január 18-án jelenik meg a Hulun.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!