Colin Farrell lesz Pingvin a készülő Batman-sorozatban

2021. december 7. – 15:04

Másolás

Vágólapra másolva

Colin Farrell alakítja Pingvint az HBO Max készülő Batman-sorozatában – számolt be róla elsőként a Variety.com. Farrell nemcsak színészként, hanem executive producerként is szerepel a stáblistán. Farrell a Robert Pattinson főszereplésével készült és 2022 márciusában debütáló The Batman című produkcióban játszotta el először a gonosz karaktert.

Az HBO streamingszolgáltatása külön sorozatot szentel annak a történetnek, hogy Pingvin hogyan vette át a gothami alvilág fölötti hatalmat. A széria forgatókönyvét Lauren LeFranc írja. Farrell mellett Matt Reeves, az új Batman-film rendezője és a film producere, Dylan Clark is executive producere lesz a sorozatnak.

Farrellt a közönség olyan sikeres filmszerepeiről ismerheti, mint az Erőszakik vagy A homár. A televízióban legutóbb az Északi vizeken című kosztümös kalandfilmszériában volt látható, de korábban az HBO A törvény nevében című sorozatának második évadában is szerepelt. Mostanában Martin McDonough új rendezésében a Banshees of Inisherin című drámát forgatta Brendan Gleesonnal, akivel az Erőszakikban játszott együtt.

Pingvin a Batman-történetek egyik fontos alvilági karaktere, korábban olyan színészek alakították, mint Burgess Meredith, Danny DeVito és Robin Lord Taylor.

Az új Batman-film jövő márciusban kerül a mozikba, de az előzeteséből úgy tűnik, hogy a most először Robert Pattinson által megformált Batman minden korábbinál erőszakosabb is, nem kesztyűs kézzel bánik el kegyetlenül az ellenfeleivel.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!