Januárban forgatják a Halálos iramban 10-et, két részben kerül a mozikba

2021. június 27. – 19:47

Januárban forgatják a Halálos iramban 10-et, két részben kerül a mozikba
Vin Diesel a Halálos iramban 9 poszterén – Kép: Universal Pictures

Másolás

Vágólapra másolva

Bár a Halálos iramban 9 éppen a héten mozikba került kritikájában azt írtuk, ha így mennek a dolgok, sosem lesz vége ennek a sorozatnak, úgy tűnik, hamarosan mégis végleg leparkol ez a fizikát meghazudtoló akció-szappanopera. Ezt maga a főszereplő, Vin Diesel erősítette meg a Regalnak adott interjújában.

A Universal már tavaly pedzegette, hogy lezárja a szériát (persze, ettől még spinoffokkal el lehet húzni a véget), azt pedig egy mellékszereplőt alakító színész kotyogta el, hogy a finálé kétrészes lesz, mint az Avengers- vagy a Harry Potter-filmek befejezése. Diesel most megerősítette mindezt, és azt is elárulta, hogy 2022 januárjában forgatják a Halálos iramban 10 mindkét részét. Hogy aztán a két (fél)film mikor kerül mozikba, nem tudni – a stúdió eredeti terve 2022 volt, de ha csak januárban kezdődik a forgatás, aligha lesz meg jövőre mindkét film premierje. A rendezői székbe az a Justin Lin ül, aki a 9-es – kritikusunk szerint agyleolvasztó – részt is rendezte.

A Halálos iramban 9 éppen vasárnap állított be a járvány kezdete óta eltelt időszakban új bevételi rekordot. 70 millió dolláros bevételt könyvelt el az első amerikai hétvégén, ennél jobb hétvégét utoljára csak 2019 végén produkált film (a legutóbbi Star Wars rész). A sorozat kilencedik részének bevételei így globálisan már 400 millió dollár fölött járnak.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!