Emlékkavarós sci-fi jön nyáron Hugh Jackmannel

2021. június 3. – 17:53

Másolás

Vágólapra másolva

Előzetest kapott a Reminiscence című film, ami a trailer alapján egyszerre lesz sci-fi és thriller. A helyszín a jövőbeli Miami, ahova a vízszint emelkedése miatt benyomult az óceán, ráadásul egy háború is megtépázta a várost. Nem is jó ott élni, annyira nem, hogy az emberek egy része a nosztalgiába menekül, és egy gép segítségével elevenítik fel régi, még boldog emlékeiket. A főhőst játszó Hugh Jackman egy ilyen emlékezőgépes vállalkozás irányítója, aki megismerkedik egy rejtélyes nővel (Rebecca Ferguson), és munkakapcsolatnál több is lesz köztük. Aztán a nő eltűnik a férfi életéből, és még az élete is veszélybe kerül miatta, a kalamajka megoldása pedig valahol ott lapul mindannyiuk emlékeiben.

Aki nolanes hatást sejt, az egész közel jár az igazsághoz. Igaz, az emlékekkel szívesen variáló (és például a Mementót rendező) Christopher Nolannek nincs köze a filmhez, viszont testvére, Jonathan Nolan felesége, Lisa Joy az író-rendező. Joy a férjével együtt az HBO egyik kiemelt sorozatát, a Westworldöt készítette el korábban, a Reminiscence lesz első nagyfilmes bemutatkozása. Jackman és Ferguson mellett a Westworld több színésze is megfordul majd a filmben, például Thandie Newton.

A Reminiscence augusztus 20-án kerül az amerikai mozikba, és ezzel egy időben az HBO Maxre is felkerül, persze, Amerikában. Hogy a magyar premier mikor lesz, egyelőre nem ismert.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!