Negatív lett a drogtesztje az Eurovízió győztesének

2021. május 24. – 21:27

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Negatív lett a drogtesztje Damiano Davidnak, akiről az Eurovíziós Dalfesztivál élőben közvetített bulijában készült kompromittáló felvétel – írta meg a BBC.

Ahogy korábban írtuk: az Eurovíziós Dalfesztivált megnyerő Måneskin zenekar énekeséről az alábbi felvétel miatt elterjedt, hogy kokaint szívhatott fel, miután furcsán az asztal lapjára hajolt.

David tagadta ezt, egy sajtótájékoztatón azt mondta, hogy nem használ drogokat, és szó sincs kokainról. Azért hajolt az asztal fölé, mert a zenekar gitárosa, Thomas Raggi összetört egy poharat. David azt ígérte, ha hazatér Rotterdamból, akkor csináltat is egy drogtesztet, hogy bebizonyítsa ártatlanságát.

Az Eurovíziót szervező European Broadcasting Union (EBU) is kiadott egy közleményt. Az írták, a Green Roomban, ahol a bulit tartottak, valóban találtak összetört üveget, de továbbra is vizsgálják a fent is bemutatott felvételt. Miután viszont a drogteszt negatív lett, az EBU azt nyilatkozta, hogy ők sem találtak drogot a helyszínen, az ügyet ezért lezártnak tekintik.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!